Oranjewoud Festival

Practical information

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier vind je alles over bereikbaarheid en toegankelijkheid, hoe je kaarten kunt kopen, waar je tijdens het festival kunt eten, drinken en slapen en wat je moet doen als er onverhoopt problemen zijn. Tijdens je bezoek aan Oranjewoud Festival hoef je alleen nog maar te genieten.

Slapen

Als je het festival meerdere dagen wilt bezoeken (aanrader!) en niet uit de buurt komt, kun je op verschillende plaatsen terecht om te overnachten. Het meest comfortabel is om te logeren in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Je zit dan midden in het festival en kunt alles lopen of fietsen. Bovendien kun je dan gratis een ROOM SERVICE LULLABY bestellen. Een van de festivalmusici of ensembles komt dan 's avonds laat een miniconcert geven op je kamer, helemaal voor jou alleen. Hoe gaaf is dat? Kamers reserveren bij Tjaarda met of zonder Lullaby kan via deze website.

Andere hotels in de buurt zijn Hotel Heidehof en Haje Hotel Heerenveen. Klik voor een lijst met Bed & Breakfasts in de buurt. Houd je van camperen? Dan is de dichtsbijzijnde camping 't Woutersbergje in Oudeschoot.

Horeca

Wat is er gezelliger dan na het concert wat te drinken met andere festivalbezoekers, vrienden of de musici zelf? In De Proeftuin vind je alles wat je zoekt, van een kopje koffie of een glas wijn tot een volledige maaltijd. Om te betalen gebruik je festivalmuntjes die je bij de festivalkassa (eveneens in De Proeftuin) kunt kopen. Pinnen is mogelijk. Daarnaast biedt Tjaarda Oranjewoud het recentelijk verbouwde Grand Café 1834 waar je informeel kunt eten en restaurant De Oranjetuin. Je kunt via deze site voordelig festivaldiners bestellen.

Kaarten

Als je slim bent, koop je van tevoren kaarten online. Dan weet je zeker dat je de concerten van jouw voorkeur kunt bezoeken. Mocht je ineens enthousiast worden over een musicus die je in De Proeftuin hebt gehoord of maar niet genoeg kunt krijgen van de muziek, dan is er in De Proeftuin een festivalkassa waar de overgebleven kaarten verkrijgbaar zijn.

Information desk

De festivalkassa dient ook als informatiebalie waar medewerkers van het festival je kunnen helpen met wat voor vraag of probleem je ook hebt. En als zij je niet kunnen helpen, kennen zij vast iemand die dat wel kan.

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Op deze plek volgen binnenkort alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival.
Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via hallo@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.

Tijdens het festival zijn we telefonisch bereikbaar via 06 49 59 08 75