LOVE (Openingsconcert)

Salut Salon in een concert waar de liefde van afspat


icon-timeWed 29 May 20:00-21:30

icon-pointerFB Oranjewoud Paviljoen

LOVE (Openingsconcert)

Bij het optreden van Salut Salon draait alles om het fenomeen dat componisten van alle tijden heeft geïnspireerd: liefde. De Duitse musiciennes van dit cabareteske kwartet voelen dat Love is what it's all about. Hun muziek loopt er dan ook van over. Zij laten geen kant van ’s werelds meest universele taal onberoerd en larderen hun muzikale vertolkingen met een flinke dosis humor.

Terwijl zij liefdevol de grenzen van het klassieke genre overschrijden met eigen arrangementen en chansons over de diepere betekenis van de liefde, spelen zij even zo vrolijk werken van Prokofjev, Piazzolla, Bach, Vivaldi en Rachmaninov. Zij stellen vragen als How deeply can one love without coming up for air?, geven mogelijke antwoorden op It is what it is... naar een beroemd gedicht van Erich Frieds, worden weemoedig in I love you too much, zingen een oude Joodse tango in Plattdeutsch en presenteren eigen versies van de beroemdste popliedjes, van Marilyn Monroe tot Herbert Grönemeyer.

Als je niets geeft om liefde en vindt dat klassieke muziek uitsluitend een bloedserieuze zaak is, moet je dit concert dus vooral niet bezoeken ;-)
 

Musici en uitvoerders

Salut Salon (DE)

Bestellen

 39,50*
€ 19,75 (jongeren 16 t/m 30 jaar)
€ 2,50 (jongeren t/m 15 jaar)

*exclusief stapelkorting

Wachtlijst >

Uitverkocht
Bij dit concert zijn wij te gast bij Staatsbosbeheer.