Primephonic Jukebox

De Primephonic-ober komt langs om je klassieke-muziekbestelling op te nemen


icon-timeSun 2 June 11:00-17:30

Primephonic Jukebox

Tijdens stille momenten in De Proeftuin laat de DJ van Primephonic Jukebox van zich horen. Wees niet verrast als hij plotseling als een ober naast je tafeltje staat om je klassieke-muziekbestelling op te nemen.

Wat is Primephonic?
De wereld ondergaat een digitale revolutie. Online lijkt klassieke muziek tot nu toe echter de boot te hebben gemist met als gevolg dat het genre de laatste decennia via de bijbehorende kanalen in populariteit achterloopt. Primephonic gelooft dat als klassieke muziek op de juiste manier digitaal toegankelijk wordt gemaakt, je het op een heel andere manier kunt beleven en de passie voor klassieke muziek een nieuwe impuls krijgt. Zij hebben daartoe een streaming platform ontwikkeld dat voldoet aan de wensen van veeleisende klassieke muziekliefhebbers wereldwijd.

Lees meer op www.primephonic.com

Bestellen

Vrije toegang


Drie maanden gratis Primephonic
Alle bezoekers en nieuwsbriefabonnees van Oranjewoud Festival krijgen drie maanden zonder verplichtingen gratis toegang tot Primephonic. Dit aanbod geldt voor het Premium en het Platinum abonnement. Kom dus naar het festival of abonneer je op de nieuwsbrief.