Editie 2020 geannuleerd

Als gevolg van de crisis rond het coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de autoriteiten is editie 2020 van Oranjewoud Festival helaas afgelast. De eerstvolgende editie vindt plaats van 3 t/m 6 juni 2021.

Editie 2020 geannuleerd

Ongetwijfeld heb je met ons uitgekeken naar editie 2020 van Oranjewoud Festival.

In verband met de uitbraak van het coronavirus hebben de autoriteiten een verbod op evenementen afgekondigd tot 1 juni 2020. Lang hebben wij gehoopt dat het festival toch nog kon doorgaan, maar de persconferentie van 23 maart heeft duidelijk gemaakt dat de crisis rondom het coronavirus nog maanden zal aanhouden.

Als festivalorganisatie moeten wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid volgen. Daarom zien wij ons, in samenspraak met de gemeente Heerenveen, helaas genoodzaakt de komende editie te annuleren. Deze stond gepland van 29 mei t/m 1 juni 2020

Iedereen die kaarten heeft gekocht of op enigerlei wijze betrokken is bij het festival heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Tot slot wensen wij iedereen goede gezondheid toe de komende tijd en veel sterkte in deze onzekere periode.

Bestuur, directie en team van Oranjewoud Festival

Editie 2020 geannuleerd

23 maart 2020