Oranjewoud Festival

Kaartverkoop

Kaarten voor Oranjewoud Festival bestel je eenvoudig online. Verzamel al struinend door de website één voor één de concerten waar je naar toe wilt in je winkelwagen en reken ze dan tegelijk af. Een account aanmaken is aan te raden maar hoeft niet. Direct nadat je hebt betaald met iDeal, Mastercard of Visa ontvang je de kaarten in je mailbox. Druk ze af en neem ze mee naar de concerten. Voor alle gratis onderdelen zijn geen kaartjes of reserveringen nodig.

Een overzicht van alle optredens van het hoofdprogramma inclusief prijzen en bestelinstructies kunt u hier downloaden.

Veel plezier met uitzoeken!

Prijzen

De prijzen van de concerten variëren van € 12,50 tot € 29,50. Met uitzondering van de Zonsopgangconcert betalen jongeren tot en met 18 jaar slechts € 2,50 per concert. De Proeftuin is helemaal gratis, net als het afsluitende slotconcert en vele andere onderdelen. Iedereen kan dus naar Oranjewoud Festival.

Stapelkorting

Het is nu extra aantrekkelijk om je onder te dompelen in de concerten van Oranjewoud Festival. Niet alleen krijg je zo pas echt het festivalgevoel, hoe meer verschillende optredens je bestelt, hoe meer korting je krijgt:

2 verschillende optredens = 10% korting over het totaalbedrag*
3 verschillende optredens = 20% korting over het totaalbedrag*
4 of meer verschillende optredens = 30% korting over het totaalbedrag*


Tijdens het bestellen zie je het kortingsbedrag dat je hebt opgebouwd. Creativiteit is toegestaan. Dus als je met tien personen naar concert X gaat en jij in je eentje naar concert Y ontvangt iedereen 10% korting. Ga dus met zo veel mogelijk mensen naar het festival, dat is extra gezellig.

Actie Rabobank

Bent u klant van de Rabobank? Dan ontvangt u 25% korting op alle concerten in het Rabobank Paviljoen, inclusief de Nacht van het Park. Klik hier voor meer informatie.

BankGiro Loterij VIP-KAART

Houders van een een BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangen korting op geselecteerde voorstellingen. Klik hier voor meer informatie.

Festivalkassa

Vanaf donderdagavond 1 juni bevindt zich in De Proeftuin een festivalkassa en informatiebalie. Daar zijn muntjes te koop voor de hapjes en de drankjes van De Proeftuin. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kun je ze daar ook kopen. Je kunt contant betalen maar liever met PIN.

Help!

Mocht je onverhoopt problemen ondervinden bij het bestellen of als je vragen hebt, neem dan contact op met Jurjen Enzing via kaarten@oranjewoudfestival.nl. Kaarten bestellen per email is mogelijk maar je betaalt hiervoor € 4,50 aan handlingkosten.

*De korting geldt alleen binnen dezelfde bestelling en niet voor lezingen, diners, overnachtingen en jeugdkaarten van € 2,50. Als je wat langer te tijd wilt nemen om te kiezen, kun je het overzicht van betaalde optredens downloaden, afdrukken en voor jezelf aankruisen waar je naar toe wilt. Vervolgens bestel je alles ineens en ontvang je de optimale stapelkorting.