Hoe kom je er?


Oranjewoud Festival vindt plaats op binnen- en overdekte buitenlocaties in Parklandschap Oranjewoud bij Heerenveen (Friesland).

> Download festivalplattegrond

Per auto

Vanaf Amsterdam 1 uur 15 min. (A1 > A6 > A7)
Vanaf Utrecht 1 uur 15 min. (A28 > A27 > A6 > A7)
Vanaf Groningen 35 min. (A7)
Vanaf Zwolle 35 min. (A32)

Oranjewoud ligt tegen Heerenveen en is bereikbaar via de A7 en de A32. Neem op de A32 afslag 11 (Oranjewoud). Volg de borden naar de centrale parkeerplaats van het festival op de Prins Bernhardweg. Vanaf de parkeerplaats rijden continu pendelbusjes naar het festivalterrein. Lopen kan natuurlijk ook: het is ongeveer een kwartier lopen naar De Proeftuin. Als je in het bezit bent van een invalidenkaart, kun je parkeren op de De Blocq van Scheltingaweg.

Adres voor navigatie: Prins Bernhardweg 25, Oranjewoud

Openbaar vervoer

Heerenveen heeft een intercitystation dat goed bereikbaar is vanuit meerdere richtingen. Om dan in Oranjewoud te komen, zijn er drie mogelijkheden:

* Een OV-fiets huren op station Heerenveen. Op de fiets naar Oranjewoud is 3,5 kilometer, dat is ongeveer 15 minuten fietsen.
* Gebruikmaken van Belbus 6261. Die rijdt regelmatig, mits gereserveerd. Minimaal een uur van tevoren reserveren:
    - telefoon: 0800 - 280 280 3
    - sms: 0800 - 280 280 3 
    - mail: centrale@kijlstra.nl 
* Mocht bovenstaande niet lukken, bel dan Oranjewoud Festival, dan zorgen wij voor een pendelbusje. Minimaal een uur van tevoren bellen naar 0513-201158. 

Klik hier voor de plattegrond met de festivallocaties, parkeerplaatsen, wandelroutes, etc.

Vervoer ter plekke

Alle locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Het parklandschap is grotendeels autoluw en ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Mindervaliden kunnen zich melden bij de infobalie in De Proeftuin. Dan zorgen wij voor vervoer op het festivalterrein. 

Toegankelijkheid

Het festival moet toegankelijk zijn voor iedereen, met of zonder beperking. Op deze plek volgen binnenkort alle details over de toegankelijkheid van de concerten en een telefoonnummer voor als er vragen zijn of voor assistentie tijdens het festival.
Ook goed om te weten: honden zijn helaas niet toegestaan in de Overtuin.

Contact

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Stel hem gerust. Je kunt ons bereiken via hallo@oranjewoudfestival.nl. Meer contactgegevens vind je hier.