Festivalrestaurant De Proeftuin


Bezoek dit jaar het nieuwe Restaurant De Proeftuin. Voor slechts 6 festivalmunten (= € 15) kun je daar dagelijks tussen 17.00 en 20.00 uur heerlijk eten uit afwisselend de Marokkaanse, Italiaanse en Spaanse keuken.

Reserveer nu, geniet later
Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan ter plekke. 
Donderdag en vrijdag is inmiddels volgeboekt, voor zaterdag en zondag zijn er nog wel plaatsen.

Festivalrestaurant De Proeftuin
Donderdag 30 mei 2019 - Ladhidh

Ladhidh is Arabisch voor heerlijk. Dat geldt zeker voor de Marokkaanse keuken, bestaande uit een groentetajine bereid met wortel, courgette, paprika, zoete aardappelen en andere groenten. Daarnaast staat kip met citroen en ras el hanout op het menu. Couscous met kikkererwten en rozijnen, komkommer met hangop, brood, humus en andere smeersels completeren de maaltijd.

Vrijdag 31 mei 2019 - Mixed Delight

Op vrijdag kun genieten van gehaktballetjes in pittige tomatensaus en patatas bravas met komijn en gerookte paprika. Eet daarbij een frisse koolsalade met rozijnen en gember en geroosterde groenten met o.a. linzen, olijven en parmezaan. Daar hoort natuurlijk heerlijk brood met pesto bij.

Zaterdag 1 juni 2019 - Viva Italia

Zaterdag is de Italiaanse keuken aan de beurt. Wij serveren dan lasagne bolognese met taleggio (een bijzondere kaas die al sinds de tiende eeuw wordt geproduceerd in Lombardije) en pasta met groenten, tomatensaus en parmezaan. Geniet daarbij van heerlijke salades met o.a. wortel, boontjes, bleekselderij en bosui en een met ijsbergsla, nootjes, bosui en basilicumolie. Uiteraard wordt hier brood met salsa en andere smeersels bij geserveerd.

Zondag 2 juni 2019 - Soleada España

De zonnige Spaanse keuken is beroemd om de paella die oorspronkelijk uit Valencia komt. Op zondag is die rijkelijk gevuld met chorizo, kip, groente, tomaat en harissasaus. Dat is een pittige saus afkomstig uit Noord-Afrika. Heerlijk fris is daarbij de koolsalade met yoghurt en rode ui of komkommer met munt en kruidendressing. Ook hierbij vindt men brood met salsa en andere smeersels in overvloed.

Onder voorbehoud van wijzigingen

Locatie

De Proeftuin (Overtuin), Lindelaan 1, Oranjewoud

Openingstijden

Do 30 mei t/m zo 2 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Reserveren kan voor 17.00, 18.00 en 19.00 uur.

Reserveren

Reserveren kan ter plekke door uw naam, het tijdstip, het aantal personen en eventuele dieetwensen ter plekke door te geven.

Prijs

€ 15 (zes muntjes). Eventuele dieetwensen kunnen bij de reservering ter plekke worden aangegeven.