Oranjewoud Festival

Oranjewoud Festival 1 t/m 5 juni

Laat je vijf dagen lang meevoeren door betoverende klanken op onverwachte plekken in een beeldschoon Oranjewoud. Ruim 120 musici staan van het krieken van de dag tot in de late uurtjes voor je klaar.

Liefhebbers van klassieke muziek mogen het kaarslichtconcert door pianist Erico Pace absoluut niet missen of de Schubertiade van het wereldberoemde Trio Wanderer. Hou je van avontuur? Dan is de ritmische safari tijdens het Bosconcert door Tatiana Koleva wel iets voor jou. Of de Nacht van het Park met het Middernachtconcert door zangeres Nora Fischer. Met het hele gezin bezoek je natuurlijk de gratis Proeftuin. Daar kun je in een paradijselijke omgeving ontspannen bij de fijnste bands en de beste musici. De kinderen niet weg te slaan uit ’t Proevertje en je kunt er genieten van de heerlijkste gerechten. Iedereen trouwens.
 

› Ga op ontdekkingstocht

Actueel

De zon is opgewarmd, het festival komt dichterbij en de kaarten vliegen steeds harder over de digitale toonbank. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt van de hardlopers:*

› Lees meer

Social media

Volg ons op Twitter of Facebook en bekijk de sfeerfoto's op Instagram.

Blijf op de hoogte

Word vriend

Vrienden hebben een streepje voor

› Lees meer